Back to top

HAZEL & BLUE | Een online Concept Store & Design Studio.

Ontstaan door twee vriendinnen met dezelfde passies;
namelijk het verzamelen van unieke producten die met aandacht zijn gemaakt, vintage schatten & de liefde voor grafisch design.

“Het komt vaak voor dat wij zelf zo enthousiast raken van de kleinste dingen in het leven dat we soms de weg kwijt waren in al dat leuks. Leuke dingen doen, maken, zien & uitproberen. Vanuit het “oh alles is zo leuk!” besloten we focus aan te brengen en onszelf de vraag te stellen “wat vinden we nu echt leuk?”

Mensen blij maken
Mensen blij maken met kleine dingen die een gewone dag net een stukje leuker maken. Dingen waar wij zelf ook blij van worden. En of dat ‘m nu zit in onze spulletjes of onze designs, zolang wij jou een glimlach kunnen bezorgen is onze missie geslaagd.”

Liefs,

Denise & Robin

OVER DE SHOP

Bij Hazel & Blue kun je terecht voor heerlijke spulletjes om je leven en huisje weer wat leuker te maken. Ben jij of ken jij een leuke creatief die eigen werk of producten wil verkopen via Hazel & Blue, ook dan horen we graag van je. We staan altijd open voor leuke samenwerkingen!

OVER DE STUDIO

Je kunt hier ook terecht voor ons eigen werk. Heb jij een creatieve uitdaging? Ben je op zoek naar het perfecte baby kaartje of die perfecte trouwkaart waar jullie maar geen compromis over kunnen sluiten? Neem contact met ons op en samen met jullie maken we jullie droom waar.